Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 全麥麵粉
- 180 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 60 克 法國老麵
- ½ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 麥芽精
- 25 克 焦糖漿
- 125 克 水
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 15 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 70 克 糖漬栗子 ,切小丁
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1096 kJ / 263 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g