
Urządzenia i Akcesoria
燕麥多穀麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 個
Składniki
-
牛奶100 克
-
燕麥片 (含麵糰和表面裝飾用)40 克
-
鹽½ 茶匙
-
紅糖15 克
-
蜂蜜½ 大匙
-
法國老麵70 克
-
黃玉米粉40 克
-
全麥麵粉45 克
-
高筋麵粉160 克
-
水 ,多備一些噴水用80 克
-
蛋液25 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化15 克
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
361.5 kcal /
1507.5 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan