Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois al burro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
240 g di burro a tocchetti
-
240 g zucchero
-
4 tuorli
-
380 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
-
1 fagiolo secco
-
1 uovo leggermente sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.7 g
Kalorie
3079 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Muffin cardinali
50 min
Clafoutis ai frutti di bosco
1 godz. 35 min
Madeleine al limone
4 godz. 45 min
Torta Dobos
3 godz. 30 min
Torta pesche, cannella e menta
1 godz.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Soufflé al mandarino
40 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2 godz.
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Apple pie
1 godz. 20 min
Pastéis de nata
1 godz.