Urządzenia i Akcesoria
Egg Drop Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50min
Stir-Fried Vegetables
15min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Bibimbap
55min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Cioppino
55min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Bread Pudding
50min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min