Urządzenia i Akcesoria
Egg Drop Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Eggplant Sauté
30 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Steamed Whole Fish
45 min
Cream of Crab Soup
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min