
Urządzenia i Akcesoria
Egg Drop Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
thick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
223 kcal /
933 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min