Urządzenia i Akcesoria
Egg Drop Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-Fried Vegetables
15 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Summer Bolognese Bowl
45 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Thai Fish Curry
50 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min