Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 80 godz. 10 min
7 portions
Składniki
Edamame
-
frozen edamame shelled, thawed16 oz
Garlic Chives
-
2 bunches ramps, trimmedgarlic chives trimmed2 bunches
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
water16 oz
-
rice vinegar8 oz
-
sugar5 ½ oz
-
kosher salt4 tsp
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
Black Garlic Romesco Sauce
-
water16 oz
-
dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)⅓ oz
-
black garlic cloves6 oz
-
sliced almonds toasted1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¼ tsp
Lamb
-
oil1 tbsp
-
14 lamb chopsracks of lamb Frenched (7 chops ea. rack)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter plus 1 tbsp1 - 2 oz
-
thyme3 - 4 sprigs
-
garlic clove1
-
water1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Angel Berry Trifle
30 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Cioppino
55 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Game Day Guacamole
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Watermelon Lemonade
10 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min