Whole Milk Yogurt

Whole Milk Yogurt

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • whole milk pasteurized
    25 oz
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • plain yogurt with live cultures (see Tip)
    4 oz
  • water
    34 oz
  • lemon juice only
    ½
    1 level tsp ascorbic acid (vitamin C powder)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 68 mg
Białko 5 g
Kalorie 690 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...