Zucchini-Salsiccia-Pasta
TM5 TM31 TM6

Zucchini-Salsiccia-Pasta

4.3 (208 ocen)

Składniki

  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • 400 g Zucchini, in Stücken
  • 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 5 EL Olivenöl
  • 300 g Salsiccia, gepellt, in Stücke gezupft
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
  • 2 Prisen Chiliflocken
  • 400 g kurze Makkaroni
  • 4 Stängel Basilikum, abgezupft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2999 kJ / 716 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
75 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy