Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Salsiccia-Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen der Nudeln
-
Zucchini in Stücken400 g
-
Zwiebeln (100 g), halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft40 g
-
Olivenöl5 EL
-
Salsiccia gepellt, in Stücke gezupft300 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln½ TL
-
Chiliflocken2 Prisen
-
kurze Makkaroni400 g
-
Basilikum abgezupft4 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
2999 kJ /
716 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Garnelen Curry
30 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Garnelencurry
35 min
Salsiccia-Risotto
30 min
Massaman-Curry
1 godz. 40 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Asia-Pasta mit Garnelen
35 min
Pasta alla Putanesca
45 min