Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 全鸡腿 ,去骨,切丁
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 酱青
- ½ 汤匙 辣椒酱
- ½ 茶匙 黑酱油
- 10 克 蒜瓣
- 20 克 食油
- 10 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 200 克 新鲜黄梨 ,切块 (3公分)
- 1 茶匙 玉米粉 (淀粉)
- 1 汤匙 水
- 10 克 新鲜红辣椒 ,切片 (0.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1100.4 kJ / 263 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1 g