南瓜咖椰
TM6 TM5

南瓜咖椰

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 500 克 水
  • 600 克 南瓜 ,只取果肉,切丁(3公分)
  • 100 克 腰果 ,浸泡30分钟
  • 1 片 班兰叶 ,只取下半部(10公分)(参考贴士)
  • 100 克 糖蜜粉
  • ½ 茶匙 竹盐
    lub ½ 茶匙 岩盐

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
2414 kJ / 577 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
91 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy