Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 600 g de coles de Bruselas congeladas salpimentadas
- 80 g de mantequilla en trozos
- 50 g de azúcar moreno
- 300 g de castañas cocidas peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 11.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas con patatas
30min
Coles de bruselas asadas
45min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Remolacha fermentada
72 Std.
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1 godz.
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Pimientos agridulces
1h 5min
Papillote de pencas de acelga
30min