Urządzenia i Akcesoria
Victoria cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 doses
Składniki
Bolo
-
manteiga mais q.b. p/ untar170 g
-
açúcar170 g
-
ovos3
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar170 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
bicarbonato de sódio1 c. chá de
-
extrato de baunilha1 c. chá de
Recheio
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
doce de framboesa100 g
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
-
framboesas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
250.8 mg
Białko
6 g
Kalorie
1992.2 kJ /
476.2 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake de morango no forno
4 godz.
Brigadeirão
1 godz. 45 min
Bolo das bolas
1 godz.
Victoria cake
1 godz. 10 min
Tronco de Natal
45 min
Bolo base
1 godz. 50 min
Naked cake
1 godz. 30 min
Floresta negra
1 godz.
Bolo fresco de morango
3 godz.
Rolo floresta negra
1 godz. 10 min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Bolo cor-de-rosa
3 godz.