Artisan bread

Artisan bread

4.8 45 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 unidades

Składniki

  • água
    360 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    550 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • Flocos de aveia integrais grossos q.b. p/ guarnecer
  • alecrim q.b. p/ guarnecer
    Folhas de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 399.4 mg
Białko 24.7 g
Kalorie 2859.8 kJ / 683.5 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 129.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...