Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g cebola
- 20 g salsa
- 300 g bacalhau, demolhado e desfiado
- 300 g água
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- ½ c. chá de sal
- 2 ovos
- 1 pitada de pimenta
- óleo q.b. p/ fritar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g