Urządzenia i Akcesoria
Pancake con sciroppo d'acero e burro di arachidi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di arachidi tostate non salate200 g
-
di sale1 pizzico
-
di miele40 g
-
di olio di semi di arachidi35 g
Pancakes
-
di burro + q.b.50 g
-
di latte300 g
-
uova2
-
di zucchero30 g
-
di farina tipo 00240 g
-
di lievito in polvere per dolci (una bustina)16 g
-
di sale2 pizzichi
-
frutta fresca mista a piacere
-
sciroppo di acero a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
775.7 kcal /
3245.5 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
48.8 g
Węglowodany
66.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
490.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mondo
30 Przepisów
Włochy
Włochy