Pancake con sciroppo d'acero e burro di arachidi

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di arachidi tostate non salate
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di miele
    40 g
  • di olio di semi di arachidi
    35 g
Pancakes
  • di burro + q.b.
    50 g
  • di latte
    300 g
  • uova
    2
  • di zucchero
    30 g
  • di farina tipo 00
    240 g
  • di lievito in polvere per dolci (una bustina)
    16 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • frutta fresca mista a piacere
  • sciroppo di acero a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 775.7 kcal / 3245.5 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 48.8 g
Węglowodany 66.9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 490.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...