Pancake con sciroppo d'acero e burro di arachidi

4.4 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di arachidi tostate non salate
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di miele
  • 35 g di olio di semi di arachidi
Pancakes
  • 50 g di burro + q.b.
  • 300 g di latte
  • 2 uova
  • 30 g di zucchero
  • 240 g di farina tipo 00
  • 16 g di lievito in polvere per dolci (una bustina)
  • 2 pizzichi di sale
  • frutta fresca mista a piacere
  • sciroppo di acero a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 775.7 kcal / 3245.5 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 48.8 g
Węglowodany 66.9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 490.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...