Urządzenia i Akcesoria
Cebolla caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
800 g de cebolla morada cortada en pluma
-
30 g de aceite de oliva
-
50 g de vino tinto
-
20 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.3 g
Kalorie
749.5 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa boloñesa
1 godz.
Salsa Bechamel TM6
15 min
Mayonesa higienizada
5 min
Bechamel
15 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 200 g
40 min
Montaje Lasagna ricotta pesto bechamel
20 min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Solomillo de cerdo con puré de arvejitas
2 godz. 25 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 min