Urządzenia i Akcesoria
Cebolla caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
800 g de cebolla morada cortada en pluma
-
30 g de aceite de oliva
-
50 g de vino tinto
-
20 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.3 g
Kalorie
749.5 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Bechamel
15 Min
Humus
15 Min
Cebolla caramelizada 200 g
40 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Salsa Bechamel TM6
15 Min
Salsa Bechamel TM6
15 Min
Risotto de Champiñones
30 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Mayonesa higienizada
5 Min