Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 huevos
-
200
g de puerro cortado en trozos
lub 200 g de cebollín cortado en trozos - 20 g de aceite de oliva y algo más para engrasar
- 600 g de verduras variadas (p.ej: zanahoria, zapallito italiano, brócoli, espinaca, porotos verdes, zapallo) en trozos de 3 cm
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras - 600 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 100 g de ramilletes de brócoli picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 753 kJ / 163 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Sofrito chileno
20min
Carbonada
1h 15min
Puré de papas, espinaca y queso
30min
Sopa de apio y zapallito
35min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Crema de verduras y ortigas con granola
1h 15min
Puré de betarragas
1h
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Cebolla caramelizada
45min