
Urządzenia i Akcesoria
Blok czekoladowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
25 kawałków
Składniki
-
80 g herbatników połamanych na 2-3 części
-
40 g moreli suszonych, bez pestek
-
40 g orzechów włoskich, łuskanych
-
40 g migdałów, blanszowanych
-
30 g rodzynek
-
30 g żurawiny, suszonej
-
250 g masła pokrojonego na kawałki
-
120 g wody
-
130 - 150 g cukru
-
45 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
300 g mleka w proszku pełnego, niegranulowanego
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
206.5 kcal /
864.4 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska