Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
wholemeal flour50 g
-
porridge oats75 g
-
caster sugar to taste (see tip)75 - 125 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
skimmed milk170 g
-
fat-free plain yoghurt50 g
-
large egg1
-
cornflour2 Tbsp
-
fresh raspberries175 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.7 g
Kalorie
844 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Carrot Muffins
40 min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1 godz. 10 min
Root Vegetable Oaty Squares
1 godz. 10 min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 min
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 godz. 35 min
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Apple Pancakes
30 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30 min