
Urządzenia i Akcesoria
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Apple Cake
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing110 g
-
plain flour225 g
-
caster sugar plus 2 Tbsp110 g
-
whole milk100 g
-
baking powder¼ tsp
-
medium egg1
-
eating apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar to taste50 - 100 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380.6 kcal /
1592.5 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
49.7 mg