Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 油 ,少許,抹油用
- 115 克 培根 ,切段
- 6 顆 蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 鮮奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 576.4 kJ / 138.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0 g