香蔥培根烤蛋
TM5 TM6

香蔥培根烤蛋

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 油 ,少許,抹油用
  • 115 克 培根 ,切段
  • 6 顆 蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)
  • 20 克 蔥 ,切蔥花
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 50 克 鮮奶油

Wartości odżywcze
na 1 杯
Kalorie
576.4 kJ / 138.4 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy