
Urządzenia i Akcesoria
香蔥培根烤蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 杯
Składniki
-
油 ,少許,抹油用
-
培根 ,切段115 克
-
蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)6 顆
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
138.4 kcal /
576.4 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan