香蔥培根烤蛋

香蔥培根烤蛋

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 杯

Składniki

  • ,少許,抹油用
  • 培根 ,切段
    115 克
  • (蛋黃、蛋白分開備用)
    6 顆
  • ,切蔥花
    20 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Wartości odżywcze na 1 杯

Kalorie 138.4 kcal / 576.4 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...