Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 350 g di farina
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio di oliva
- 1 pizzico di zucchero
Farcitura
- 250 g di mozzarella, a pezzi
- 200 g di formaggio di latte di pecora, a pezzi
- 400 g di pomodori pelati
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 rametti di basilico, fresco, sole le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cipolla (circa 70 g), a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 350 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelate e strizzate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Drink 100% pompelmo
Brak ocen
Gratin dauphinois
50 min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Lasagne
2小时
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Smoothie al mango
5 Min
Torta svedese alla carota
2小时
Mini plumcake allo yogurt
40min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min