
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de feijão-verde com farinheira
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
feijão-verde cortado em juliana500 g
-
farinheira picada com um garfo1
-
toucinho cortado em cubos50 g
-
batata cortada em pedaços300 g
-
curgete cortada em pedaços170 g
-
cebola cortada em pedaços120 g
-
azeite30 g
-
água1000 g
-
sal1 pitada de
-
hortelã1 ramo de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
241.4 kcal /
1009.9 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
185.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sopas
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia