Frango de cebolada à angolana
TM6 TM5 TM31

Frango de cebolada à angolana

4.3 (985 ocen)

Składniki

  • 700 g frango cortado em pedaços
  • 1 c. sopa de pimentão doce
  • 2 malaguetas cortadas em rodelas (opcjonalnie)
  • 2 dentes de alho cortados em pedaços
  • 1 folha de louro
  • 30 g azeite
  • 350 g cebola cortada em pedaços
  • 15 g vinho branco
  • 1 c. chá de sal

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2042.3 kJ / 488.1 kcal
Białko
33.9 g
Węglowodany
9.8 g
Tłuszcz
34.2 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Błonnik
2.2 g
Sód
709.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy