
Urządzenia i Akcesoria
Cytryny w syropie imbirowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 słoiki
Składniki
-
cukru300 g
-
wody250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego80 - 90 g
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry20 - 30 g
-
cytryny ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek3 - 4
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
419.5 kcal /
1755.3 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
109.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
7.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE PREZENTY
10 Przepisów
Polska
Polska