Urządzenia i Akcesoria
Fleischbouillon Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
Fleischstücke, ohne Sehnen und Knochen gewürfelt300 g
-
gemischtes Gemüse (z.B. Staudensellerie, Karotten, Zwiebeln, Tomaten), in Stücken300 g
-
Knoblauchzehe1
-
Kräutermischung, frisch (z.B. Salbei, Rosmarin), abgezupft4 Stängel
-
Meersalz, grobkörnig150 g
-
30 g WasserRotwein30 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Nelke1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
15 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 min
St. Galler Bürli
26 godz. 30 min
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Hühnerbouillon Paste
45 min
Vegane Gemüsebouillon Paste
1 godz.
Anken (Butter)
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Züri-Gschnätzlets
50 min