Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Merengue de coco
- 3 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 80 g de coco rallado
Bizcocho
- 3 mandarinas (sin pelar)
- 3 yemas de huevo
- 3 huevos
- 200 g de azúcar
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de almendra molida
- 100 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- ½ sobre de levadura química en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Białko
- 8.38 g
- Węglowodany
- 40.04 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min
Bizcocho de manzana
50min
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20min
Cake de manzana y especias
1 Std. 15 Min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso y naranja (sin lactosa)
3h 15min
Bizcocho veteado de manzana
1h
Bizcocho de coco
45 min
Tarta de manzana y pera
50min
Bizcocho de naranja XXL
1 Std. 15 Min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 Std. 20 Min