Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)

Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)

4.5 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
14 rebanadas

Składniki

  • de harina sin gluten
    240 g
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    50 g
  • de azúcar moreno
    150 g
  • de psyllium
    1 cucharada
  • de levadura química en polvo
    1 ½ cucharaditas
  • de bicarbonato
    ½ cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de yogur griego
    200 g
  • de mantequilla (y algo más para engrasar)
    80 g
  • huevos (L)
    2
  • de pepitas de chocolate
    100 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 232 kcal / 971 kJ
Białko 3.05 g
Tłuszcz 9.97 g
Węglowodany 32.52 g
Błonnik 2.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...