Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 100 g de azúcar (y un poco más para engrasar los moldes)
- 100 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1449 kJ / 347 kcal
- Białko
- 4.97 g
- Węglowodany
- 29.65 g
- Tłuszcz
- 23.13 g
- Błonnik
- 2.34 g
Alternatywne przepisy
Bombones de gianduja
1 godz.
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Masa sablé con cacao
1 godz.
Masa choux
2 godz.
Masa quebrada
5 min
Brioche
8h
Masa sablé
1h 50min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2 godz.
Tejas de almendra
12h 50min
Panettone de avellanas y marron glacé
18h 10min
Profiteroles
2 godz.