![Scones sin gluten Scones sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7963CCA8-5C0E-4B47-A6B2-DABB0EF60C13/Derivates/FD0EDAFE-D3CD-4B8E-A2AA-D90CFF008C1E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Białko
- 1.25 g
- Węglowodany
- 23.23 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 0.96 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2小时
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1小时
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 分钟
Pan de molde sin gluten
14h
Masa sablé sin gluten
1小时
Pan exprés sin gluten
1小时
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min