Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Białko
- 1.25 g
- Węglowodany
- 23.23 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 0.96 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Masa sablé sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min