Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Rindfleischsuppe
40min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 Min
Chili con Chorizo
30 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Reis-Pot mit Hähnchen
40min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Rotkohlcremesuppe
40min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min