Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 700 g yuca, pelada y cortada en cubos (3 cm)
- 100 g de queso cheddar, cortado en trozos
- 2 cdita de sal fina
- 15 g aceite vegetal, y un poco más para freír
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento rojo, sin semillas
- 30 g de cebolla de cambray
- 150 g de carne molida de res
- 1 cdita de comino en polvo
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 20 g de puré de jitomate
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de fajitas de pollo
50 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Pan aliñado
50 min
Frijoles puercos
15 Min
Arepas
30 min
Risotto con frutos del mar
55 min
Almojábanas
50 min
Dip de taco
1h
Pico de gallo de mango
10min
Pollo Venezolano con arepas
40 min
Pan de queso brasileño sin gluten
1 godz. 10 min
Arepas de huevos pericos
30 min