![Pastel de arroz de mango vegano Pastel de arroz de mango vegano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ebbe95ada622a487ee7150ed63a7baf/Derivates/3c929ddec41fc126b86d35bb380e4a5277dd9745.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de arroz glutinoso
- agua, para remojar
- 800 g de agua
- 400 g de leche de coco
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- leche de coco, para engrasar
- 5 g de fécula de maíz
- 600 g de mango, en rebanadas finas (aprox. 5 mm)
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1985.9 kJ / 474.7 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 81.4 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 404.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min
Demogrupal
1h
Chilaquiles Rojos
25 Min
Sorbet de pera y vino tinto
20p
Sorbete de mango y chile cascabel
2h
Cremoso de chiles en nogada
45min
Pollo con mole almendrado
2h
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Molletes con chorizo
40p
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Salsa martajada
50 Min
Nieve rápida de fruta
5 min