Pastel de arroz de mango vegano
TM6 TM5

Pastel de arroz de mango vegano

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 250 g de arroz glutinoso
  • agua, para remojar
  • 800 g de agua
  • 400 g de leche de coco
  • 60 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • leche de coco, para engrasar
  • 5 g de fécula de maíz
  • 600 g de mango, en rebanadas finas (aprox. 5 mm)
  • 2 cdas de ajonjolí tostado

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
1985.9 kJ / 474.7 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
81.4 g
Tłuszcz
11.9 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
4 g
Sód
404.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy