Pastel de arroz de mango vegano

Pastel de arroz de mango vegano

4.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
6 rebanadas

Składniki

  • 250 g de arroz glutinoso
  • agua para remojar
  • 800 g de agua
  • 400 g de leche de coco
  • 60 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • leche de coco para engrasar
  • 5 g de fécula de maíz
  • 600 g de mango en rebanadas finas (aprox. 5 mm)
  • 2 cdas de ajonjolí tostado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 404.7 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1985.9 kJ / 474.7 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 81.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...