Urządzenia i Akcesoria
Bottoncini al pomodoro farciti
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
15 pezzi
Składniki
-
140 g di acqua
-
60 g di concentrato di pomodoro
-
10 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
370 g farina tipo 0
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1 cucchiaino di origano secco
-
sale q.b.
-
250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.2 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'estate dei piccoli
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccine all'origano (TM6)
3hod. 45min.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3hod. 45min.
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min.
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min.
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1hod.
Biscotto gelato miele e yogurt
3hod.
Bomboloni salati
3hod. 20min.
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1hod. 30min.
Ciambelle salate farcite
4hod. 5min.
Bottoncini con wurstel
5hod.
Polpette di mortadella
20min.
Salatini würstel ed Emmental
1hod.