Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 2 œufs
- 200 g de farine
- 6 citrons verts non traités
- 400 g de lait concentré sucré
- 3 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1856 kJ / 443 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Moelleux aux pommes
1h
Röstis de légumes racines
Brak ocen
Miel au gingembre
Brak ocen
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Gâteau de rêve danois
1h
Petits cakes à la vanille nappés de confiture de framboises
55min
Gâteaux chocoholics
1h
Trifle à la rhubarbe
2h 45min
La tarte au sirop d'érable
55min
Sauce salsa
1h 25min
Victoria sponge cake
1h
Crousti-moelleux aux pommes
1h