Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert400 g
-
Kartoffeln in Stücken120 g
-
Pflanzenöl40 g
-
Butter20 g
-
Weißwein100 g
-
Sahne200 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Estragon, getrocknet½ TL
-
Muskat, frisch gerieben3 Prisen
-
Bauernbrot2 Scheiben
-
Mascarpone50 g
-
Schnittlauch in Röllchen2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2031 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petersilien-Rahm-Suppe
35 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Senfsüppchen
30 min
Radieschensuppe
25 min
Zwiebelsuppe
40 min
Rucola Suppe
25 min
Zwiebelsuppe
40 min
Zwiebelsuppe
1 godz.
Champignoncremesuppe
20 min