Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, hladkolisté, omyté a osušené
- 120 gramů bílé cibule, na čtvrtky
- 180 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 2 stonky řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí (4 stehna, viz tip)
- 50 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného (viz tip)
-
400
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
lub 400 gramů švestkových rajčat, typu San Marzano, oloupaných, bez semínek - 2 čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2257 kJ / 538.7 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Těstovinový salát s ořechy
15 Min
Risi e bisi
55 min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Válečky Spekulatius
2 Std. 20 Min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1 godz. 5 min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7 Std. 10 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen