Urządzenia i Akcesoria
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 kusů
Składniki
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
-
1 cibule
-
1 jablko
-
300 gramů majonézy
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka pepře mletého
-
1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
12 plátků šunky od kosti
-
6 vajec, uvařených natvrdo
-
6 nakládaných okurek
-
1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11.2 g
Kalorie
1557.7 kJ /
370.9 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
První republika
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vaječná tlačenka
2 godz. 15 min
Kuřecí noky do polévky
1 godz. 20 min
Plněná vejce
30 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Borůvkovo-sójový koktejl
5 min
Rillettes z uzeného lososa
10 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 godz.
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5 min
Bavorský bramborový salát
15 min
Játrová rýže
35 min