Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové

Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové

5.0 14 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 kusů

Składniki

  • 350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
  • 1 cibule
  • 1 jablko
  • 300 gramů majonézy
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka pepře mletého
  • 1 čajová lžička worcesterové omáčky
  • 12 plátků šunky od kosti
  • 6 vajec, uvařených natvrdo
  • 6 nakládaných okurek
  • 1 polévková lžíce pažitky na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 kus

Białko 11.2 g
Kalorie 1557.7 kJ / 370.9 kcal
Tłuszcz 35.2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...