Wersje kompatybilne
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti, pečeného, na kusy (4 cm)
- 1 cibule
- 1 jablko
- 300 gramů majonézy
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře mletého
- 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- 12 plátků šunky od kosti
- 6 vajec, uvařených natvrdo
- 6 nakládaných okurek
- 1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1557.7 kJ / 370.9 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Okurkový salát s mortadellou
10 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30 min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5h 20 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Keine Bewertungen
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Keine Bewertungen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Keine Bewertungen
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Křenová pomazánka
7min
Velikonoční majonézová omáčka
Keine Bewertungen