Urządzenia i Akcesoria
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 kusů
Składniki
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
-
1 cibule
-
1 jablko
-
300 gramů majonézy
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka pepře mletého
-
1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
12 plátků šunky od kosti
-
6 vajec, uvařených natvrdo
-
6 nakládaných okurek
-
1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11.2 g
Kalorie
1557.7 kJ /
370.9 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
První republika
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Karlovarské knedlíky
50 Min
Karamelový puding
1 Std.
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20 Min
Irská káva
20 Min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 Min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Škvarková pomazánka
5 Min
Máslové rolované knedlíky
1 Std. 10 Min
Pikantní sicilské špagety
30 Min