Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rýže
- 300 gramů rýže
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka kurkumy
- 1 špetka anýzového likéru
Maso
- 1 čajová lžička soli
- 4 plátky vepřového masa
- 2 špetky čínské koření 5 vůní
- 100 gramů sýru, na plátky
- 100 gramů cibule, na plátky
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 59.9 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min