Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kulajda
40 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Krémová polévka z rukoly
30 min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 min
Zabijačková černá polévka
35 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min