Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de tomate maduro en cuartos
- 200 g de leche de coco
- 1 cucharadita colmada de cúrcuma molida
- 1 cucharadita colmada de curry en polvo
- 1 cucharadita colmada de semillas de cilantro molidas (opcjonalnie)
- 1 cucharada de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 tallo de cilantro fresco (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 468 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Sopa griega de tomate y yogur
10 min
Crema fría de manzana al curry
5h 40min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Gazpacho de tomate y albahaca
10 min
Gazpacho de pimientos
10 min
Gazpacho verde
10 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Crema de batatas con leche de coco
40min
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Gazpacho de zanahorias
10 min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min