Urządzenia i Akcesoria
Cherry Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pecan Pie Crust
-
all-purpose flour12 oz
-
unsalted butter chilled, cubed (½ in.) plus extra to grease8 oz
-
chopped pecans4 oz
-
sugar plus extra to sprinkle3 oz
-
salt1 pinch
Cherry Filling
-
frozen cherries, pitted30 oz
-
sugar plus extra to sprinkle on pie5 oz
-
orange liqueur (e.g. Cointreau®)1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla bean seeds only1
-
egg white from a large egg1
-
water1 tbsp
-
turbinado sugar, to sprinkledecorative sugar to sprinkle
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
28.5 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2728.4 kJ /
652.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Croquembouche
3 godz. 30 min
Honey Almond Coffee Cake
1 godz.
Hazelnut Truffles
1 godz. 30 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Baklava with Walnuts
3 godz.
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Pumpkin Butter
35 min