Gluten Free Dinner Rolls

Gluten Free Dinner Rolls

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 pieces

Składniki

All-Purpose Gluten Free Flour
  • white quinoa
    7 oz
  • chia seeds
    3 ½ oz
  • corn starch
    7 oz
  • arrowroot
    3 ½ oz
Dinner Rolls
  • psyllium husk powder
    1 oz
  • water
    6 oz
  • whole milk
    4 oz
  • unsalted butter
    2 oz
  • sugar
    2 oz
  • active dry yeast
    1 packet/envelope
  • baking powder
    2 tsp
  • xanthan gum
    1 tsp
  • large eggs divided
    2
  • salt
    1 tsp
  • everything bagel seasoning (opcjonalnie)
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 557 kcal / 2330.5 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 84.9 g
Błonnik 14.9 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 569.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...