Urządzenia i Akcesoria
Gingerbread Bundt Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 slices
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease pan6 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¾ tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dark brown sugar11 oz
-
buttermilk8 oz
-
molasses6 oz
-
ginger paste½ oz
-
large eggs4
-
confectioners sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
404.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1582.6 kJ /
378.2 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Lemon Shortbread Cookies
1 godz. 45 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min