Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Creole Seasoning
5 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Marry Me Chicken
40 min