Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.