Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 min
Mediterranean Chicken
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.