Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
lub 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 696 mg
Alternatywne przepisy
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min