Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油
- 65 克 蒜頭 ,拍扁
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 甜菜根 ,去皮,切塊(約2公分)
- 350 克 新鮮蕃茄 ,切塊(約2公分)
- 1 支 百里香 ,只取葉子
- 200 克 水
- 50 克 白蘭地 (opcjonalnie)
- 50 克 白酒
- 1 茶匙 鹽
- 40 克 酸奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 851 kJ / 203.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3.8 g