蒜味甜菜根蕃茄濃湯
TM5 TM6

蒜味甜菜根蕃茄濃湯

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 奶油
  • 65 克 蒜頭 ,拍扁
  • 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 100 克 甜菜根 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 350 克 新鮮蕃茄 ,切塊(約2公分)
  • 1 支 百里香 ,只取葉子
  • 200 克 水
  • 50 克 白蘭地 (opcjonalnie)
  • 50 克 白酒
  • 1 茶匙 鹽
  • 40 克 酸奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
851 kJ / 203.5 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy