
Urządzenia i Akcesoria
蒜味甜菜根蕃茄濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
奶油20 克
-
蒜頭 ,拍扁65 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
甜菜根 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
新鮮蕃茄 ,切塊(約2公分)350 克
-
百里香 ,只取葉子1 支
-
水200 克
-
白蘭地 (opcjonalnie)50 克
-
白酒50 克
-
鹽1 茶匙
-
酸奶油40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
203.5 kcal /
851 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan