Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 20 克 檸檬汁
- 5 克 柚子 ,取皮屑
- 25 克 清酒
- ½ 茶匙 百里香
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 油
- 200 克 透抽 ,切片(約3公分)
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)
- 100 克 蘆筍 ,切段(約4公分)
- 100 克 小蕃茄
- Wartości odżywcze
- na 2 人份
- Kalorie
- 4437 kJ / 1061 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 5 g