
Urządzenia i Akcesoria
柚子酒香烤海鮮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
薑5 克
-
檸檬汁20 克
-
柚子 ,取皮屑5 克
-
清酒25 克
-
百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
油40 克
-
透抽 ,切片(約3公分)200 克
-
新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)200 克
-
蘆筍 ,切段(約4公分)100 克
-
小蕃茄100 克
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
1061 kcal /
4437 kJ
Białko
78 g
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan