柚子酒香烤海鮮
TM5 TM6

柚子酒香烤海鮮

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 蒜頭
  • 5 克 薑
  • 20 克 檸檬汁
  • 5 克 柚子 ,取皮屑
  • 25 克 清酒
  • ½ 茶匙 百里香
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 40 克 油
  • 200 克 透抽 ,切片(約3公分)
  • 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)
  • 100 克 蘆筍 ,切段(約4公分)
  • 100 克 小蕃茄

Wartości odżywcze
na 2 人份
Kalorie
4437 kJ / 1061 kcal
Białko
78 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
71 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy