柚子酒香烤海鮮

柚子酒香烤海鮮

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 5 克
  • 檸檬汁
    20 克
  • 柚子 ,取皮屑
    5 克
  • 清酒
    25 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 40 克
  • 透抽 ,切片(約3公分)
    200 克
  • 新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 蘆筍 ,切段(約4公分)
    100 克
  • 小蕃茄
    100 克

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 1061 kcal / 4437 kJ
Białko 78 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...