Urządzenia i Akcesoria
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Ikan Bilis
40 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Fried Beehoon
20 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken Porridge
35 min