Turrón de foie y compota de lima

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

Compota de lima
  • 6 limas
  • 6 orejones de albaricoque
Ganache de turrón
  • 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 90 g de mantequilla con sal (a temperatura ambiente), en trozos de 2 cm
Turrón de foie
  • 200 - 250 g de foie mi-cuit de pato en bloc (congelado durante 1 hora)
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 457 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 26.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...