Mug cake au whisky et au café
TM5 TM6

Mug cake au whisky et au café

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 120 g de farine de blé
  • 120 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 60 g d'huile de maïs
  • 40 g de lait
  • 40 g de crème de whisky
  • 15 g de café instantané
  • 20 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • sucre glace maison (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 tasse
Kalorie
1887 kJ / 451 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
56.7 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy