Mug cake au whisky et au café

Mug cake au whisky et au café

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tasses

Składniki

  • 120 g de farine de blé
  • 120 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 60 g d'huile de maïs
  • 40 g de lait
  • 40 g de crème de whisky
  • 15 g de café instantané
  • 20 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • sucre glace maison (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tasse

Białko 8.7 g
Kalorie 1887 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 56.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...