Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 gramů bílé cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů topinambur, na kostky (2 cm)
- 600 gramů vody
- 1 špetka jedlé sody
- 1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
- 2 špetky soli, nebo podle chuti
- 1 špetka bílého pepře, mletého, nebo podle chuti
- 120 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 5 snítek pažitky, čerstvé, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Růžovo-zelené roládky
2h 30min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Polévka červená z řepy
35min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Krémová polévka z rukoly
30 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min